USLUGE

Izrada web stranica:
Internet stranice danas su ogledalo svake uspješne firme. One nisu samo nužnost već alat kojim tvrtka privlači nove kupce. Pravilan odabir i konstrukcija web stranica nudi mogućnost bržeg i jednostavnijeg poslovanja, kvalitetnog odnosa sa postojećim klijentima kao i portofolio usluga za buduće klijente. Od velike je važnosti u današnje vrijeme omogućiti klijentu pristup informacijama o proizvodima i uslugama, kao i interakciju vaše tvrtke i svakog pojedinog klijenta, na kvalitetan i obostrano zadovoljavajući način. Ulaganjem u dobar i kvalitetni web tvrtka ostvaruje uštedu u novcu i vremenu, a klijent dobija bržu i potpuniju uslugu, pa samim time i povjerenje u tvrtku s kojom je odabrao poslovati.


________________________________________


Optimizacija IT infrastrukturnih troškova:
Danas se na tržištu nudi velik broj raznih usluga i paketa pristupa internetu, telefonije, bezžičnih povezivanja, kolokacije servera, čuvanja podataka i mnogih ostalih servisa koji su nužni za kvalitetno moderno poslovanje. Bilo koji paket koji uzmete nije nužno i najbolji za Vaš posao. Pravilnim odabirom i optimizacijom IT resursa mogu se ostvariti solidne godišnje uštede bez utjecaja na kvalitetu osnovnog posla kojim se tvrtka bavi. Za Vas možemo pregledati postojeću infrastrukturu, predložiti potrebne izmjene ako ih ima i omogućiti Vam kvalitetnije i povoljnije poslovanje koje paše isključivo Vašem načinu poslovanja.


________________________________________

 

Povezivanje izdvojenih pogona:
Prilikom širenja poslovanja na dodatne lokacije uvjek se postavi pitanje ima li potrebe za umrežavanje poslovnica i kako to napraviti. Ovisno o načinu kako je Vaš posao strukturiran možemo pronaći optimalno riješenje i učiniti Vaše poslovnice jednom zajedničkom cjelinom koja će po pitanju IT infrastrukture skladno i centralizirano djelovati.


________________________________________

 

Nadogradnja i proširenje trenutnog poslovanja:
IT oprema koju koristite za rad s vremenom zahtjeva svoju nadogradnju i zamjenu. Možemo pomoći u njenom odabiru i omogućiti da bude uskladiva sa postojećom. Više nije uvjek bolje, a premalo ponekad znači nedostatak u ključnom trenutku. Oprema netreba biti odabirana samo po cijeni, trenutnim marketinškim akcijama i savjetima prodavača. Opremu trebate odabrati sukladno cijelokupnom poslovanju i svim ostalim elementima IT infrastrukture.